Meiltä saat sulanapidon ja lämmönjaon tuotteet, jotka palvelevat hyvin pohjoisen haastavissa ilmasto-olosuhteissa. Tuotteisiimme kuuluvat Aiwellin sähköiset sulanapitojärjestelmät ja Nor-Shuntin lämmönjako- ja sekoitusjärjestelmät. Yrityksemme palvelee asiakkaita kaikkialla Suomessa.

Aiwell-sulanapitojärjestelmä

Aiwell on yritys, joka on nimenomaan ja ainoastaan perehtynyt ratkomaan jään ja lumen kanssa syntyviä ongelmia. Aiwell ei pelkästään myy sulanapitoautomatikkaa vaan pystyy myös, yli 30 vuoden kokemuksella, auttamaan sulanapitojärjestelmän suunnittelussa sekä tarvittaessa myös asentamaan järjestelmän.

Räystäskourujen sulanapito ja kulkuväylien sulanapito ovat kaksi eri asiaa, joiden mitoitus sekä säätö määräävät eri kriteerit. Sähköinen sulanapito puolestaan vaatii ihan erilaista säätöä kuin glykolisulanapito. Molemmat onnistuvat Aiwell -sulanapitoautomatiikalla.

Aiwell-valikoimaan kuuluvat:

  • säätöyksikkö
  • tarvittavat anturit (lumi, lämpötila, ennakoiva anturi)
  • kattokaivot, joissa valmis sulanapito sekä tarvittaessa vedenpinnan korkeusmittaus.

Kaapeloinnin sekä lämmityskaapelit toimittaa sähköurakoitsija.

Video näyttää eron tavallisen ja Aiwell-kattokaivon välillä.

Olemassa olevien kattokaivojen päälle voidaan asentaa Aiwell-tähti. Tämä toimii sekä roskasihtinä että muuttaa kattokaivon toiminnan siten, että kaivon ympäri muodostama jäävalli saadaan sulatettua pois.

Nor-Shuntin lämmönjako- ja sekoitusjärjestelmät sekä sekoitusryhmät

Nor-Shuntin tuotevalikoimaan kuuluu sekä kokonaisia lämmönjakojärjestelmiä että yksittäisiä sekoitusryhmiä. 

Shunttimalli FM, on valmis pumppuryhmä / sekoitusryhmä. FM on kooltaan pieni, hinnaltaan edullinen ja nopea tapa ratkaista eri järjestelmien sekoitusryhmien tarpeet. FM-shuntit ovat saatavissa koossa DN25, DN50 ja DN65. Shuntin väri näyttää, mihin tarkoitukseen se on tehty: punainen lämmityskäyttöön, vihreä lämmön talteenottoon ja sininen jäähdytykseen.

Shunttimalli MS, on valmis pumppuryhmä / sekoitusryhmä. MS on vaihtoehto silloin, kun halutaan tietyn merkkinen säätöventtiili tai silloin, kun FM-malli jää vajaaksi. MS-shuntit ovat saatavissa koossa DN25–DN150. Shuntin väri näyttää, mihin tarkoitukseen se on tehty: punainen lämmityskäyttöön, vihreä lämmön talteenottoon ja sininen jäähdytykseen.

Nor-Shunt Complete

Complete on täydellinen teknisen huoneen lämmönjakojärjestelmä. Se sisältää valmiiksi eristetyn jakotukin, sekoitusryhmät, kaikki tarvittavat sulku- ja säätöventtiilit, toimimoottorit, patteripiirin pumput, pääpiirin pumpun ja sulkuventtiilit sekä Spirovent-mudan- ja ilmanerottimen. Complete sisältää täydellisen toimituksen – asennamme sen suoraan lämmönjakohuoneeseesi.